Opis forum
hahahah więc stawiam dworzec nie wiedziałem.......nie no co ty mam panienki.....tylko moje dochody to ok. 2000 a wydatki 17000.....dopisz numer gg myślisz podobnie a rozmowa na forum trwa zbyt długo.....pozdr.
Ostatnio edytowany przez tomy11972 (2008-01-24 11:53:33)
stawiam na okrągło i mam już prawie wszystko......te wydatki to ochrona i zabójcy....pożerają masę kasy ....a ty chyba nie masz za wiele skoro tak mało wydajesz?????....lepiej dokup....organizacja organizacją ale zawsze lepiej na zimne dmuchać......pomawiam prośbę o gg
Jak rozbudowujesz dworzec to nie możesz wysyłać pociągów i tak jak piszesz nie pojawiają sie do szmuglu.
Jak budujesz bistro czy co tam innego też nie wyślesz pociąga.
A teraz moje pytanie:
Jak zakupić węgiel jak mam zero w sejfie? czy to oznacza że ciuchcią sobie nie pojeżdżę?
węgiel jest z kase ale tylko i wyłącznie kase z sejfu:) za kase z konta nie kupisz węgla tylko samo drewno!!! a zeby miec kase w sejfie to musisz wysłać smsa i wtedy ci doładuje!!! innego sposobu nie ma jak tylko sms!!! musisz wejsc w premium i tam klikniesz sobie pieniądze do sejfu i kolejne strony otworzysz az Ci dojdzie do odpowiedniego momentu!!! ja powiem szczerze ze wysyłałem smsa chyba juz z 5 razy!!! pozdro
Ostatnio edytowany przez sigurt4 (2008-01-24 13:20:39)
A ja mam pytanie co do statkow....
po jaka cholere mi te statki skoro nie moge ich uzyc???
mam statki, mqarynarzy a do niczego nie moge ich uzyc, w zasadzie chodzi mi o przemyt, ale nie da rady
Użytkownik
Kanada
Morze: 680 Mil/ląd: 573 mil
Meksyk
Morze: 999 Mil/ląd: 999 mil
bez komentarza co do handlu statkami ma być tak